Katra jauna diena atnāk citādāka...
Lai tā ir arī laimīgāka!!!

otrdiena, 2011. gada 19. aprīlis

Gaidam Lieldienas!:)

Šogad ir sanācis,ka vairāk vai mazāk uz svētkiem dekorus gribas nevis pirkt veikalā,bet gatavot pašai ar savām rokām,un ja vēl var iesaistīt,ieinteresēt meitiņu,tad manuprāt ir baigi jauki.Internets pilns ar visādām idejām,gribas to,to,to...visam nepietiek laika ,bet gribas izdarīt tik daudz un lai patiktu ne tikai man,bet pārējiem mīlajiem arī.:):)
Svētdien sāku tamborēt olas no maziem dziju kamolīšiem,mazā meitiņa gandrīz pie visām oliņām piedalījās,ļāvu palīdzēt,jo interese uz šo pasākumu bija diezgan liela,viņai tika darbiņš pie pildīšanas(viducītī oliņām likām sinteponu),kas tīri raiti gāja ar mazajiem pirkstiņiem.Un re,mūsu sadarītais:)krāsainās,tamborētās oliņas:):)

Vakarvakarā pūtām balonus un ķēpājāmies ar līmi.Ņēmu lielākus un mazākus balonus,kurus aptinu ar dziju,diegu visādos virzienos,un apsmērēju kārtīgi ar PVA līmi(to nedaudz atšķaidīju ar ūdeni)un liku nožūt.No rīta visi baloni(dzija) bija nožuvuši un sakaltuši,tad pēdējais solis,balona pārduršana un tā izņemšana ārā no caurspīdīgās olas un dekors gatavs.Domāju,ka šīs lielās strausa,zosu olas Lieldienās rotās mūsu dārzu.

4 komentāri:

  1. feini pastrādāts - tamborētās oliņas superīgas.

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti jauki dekori! Un par tām balonolām vienmēr dzirdu, bet nekad neesmu mēģinājusi...

    AtbildētDzēst
  3. es mēģināju to balonolu uz ziemassvētkiem bumba veidā dabūt, ko karināt eglē. godīgi sakot man nesanāca, ne salipa, ne sacietēj. es pat ņēmu akrila laku, kā bija strana masterov vienā galerijā klāstīts. :( bet te super sanākušas. tās tamborētās ar fifīgas :D

    AtbildētDzēst
  4. "Internets pilns ar visādām idejām,gribas to,to,to...visam nepietiek laika" tā kā es to būtu teikusi;) Man prieks, ka tev tomēr ir atradies laiks uzmeistarot šitādas krāsainas oliņas!

    AtbildētDzēst